"МИР І ДРУЖБА НЕ ДИВА, АБО ЗНАЙ СВОЇ ПРАВА!"

Коли людина знає свої права, вона нікому не дозволить їх порушувати. Коли людина знає свої обов'язки, вона ніколи не порушить права іншої людини. Права однієї людини закінчуються там, де починаються права іншої. І там, де починаються права іншої людини, починаються наші обов'язки.

В рамках тижня правових знань, з метою розширення знань дітей про їхні особисті права, підведення їх до розуміння того, що необхідно не лише знати свої права, але й сумлінно виконувати свої обов'язки, виховання поваги до педагогів, однолітків та людей, що є старшими за віком, сприяння розвитку мислення, уяви, пам'яті і самостійності, у Будинку творчості дітей та юнацтва 10 та 12 грудня було проведено такі виховні заходи: “Права свої знай — та про обов'язки не забувай !” і “Мир і дружба не дива, або знай свої права !”.

Вихованці брали активну участь у всіх вправах та іграх, а також охоче відповідали на запитання ведучих і, до речі, показали непогані знання прав та обов'язків людей.

/Files/images/vz/100_6244.JPG /Files/images/vz/100_6243.JPG

/Files/images/vz/SAM_8072.JPG /Files/images/vz/SAM_8054.JPG

/Files/images/vz/100_6234.JPG /Files/images/vz/100_6241.JPG

/Files/images/vz/SAM_8111.JPG /Files/images/vz/SAM_8118.JPG

/Files/images/vz/SAM_8119.JPG /Files/images/vz/SAM_8126.JPG

Можна зробити висновок, що такі і подібні заходи потрібні для того, щоб діти не тільки отримували цікаву інформацію, розвивалися, а й уміли та хотіли спілкуватися між собою на такі важливі теми, ставали освіченими та сучасними людьми.

Кiлькiсть переглядiв: 355

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.