"МИ СИЛЬНІ - КОЛИ МИ РАЗОМ!"

Сьогодні у такий важкий для нашої країни час, коли десятки тисяч патріотів держави знаходяться на передовій, захищаючи незалежність та територіальну цілісність країни, учні навчальних закладів Семенівщини не стоять осторонь і усілякими способами намагаються бути корисними для Батьківщини, бо дуже хочуть мирного неба над єдиною нашою державою.

Мир та спокій для нашої рідної землі діти можуть виборювати своєю творчістю, бо творчість – це єдина зброя, яка в них є.

Тому в переддень Новорічно-різдвяних свят, Районна та Координаційна Рада старшокласників Семенівщини, за підтримки відділу освіти Семенівської райдержадміністрації, організувала та провела традиційну районну Благодійну акцію «Ялинка доброти». У цьому навчальному році благодійна акція мала іншу мету та зміст діяльності і проходила в рамках реалізації Всеукраїнської акції «Хвиля доброти».

«Ялинка доброти» була присвячена темі Миру і злагоди в нашій країні та темі доброти і допомоги нашим військовим, які захищають нас.

Ми сильні – коли ми разом, тому метою акції передбачено:

- зібрання коштів від продажу благодійних новорічних композицій та ялинок навчальними закладами району для закупівлі необхідних речей українським воїнам-землякам;

- формувати у молодого покоління розвинуту патріотичну свідомість і

відповідальність, почуття вірності і любові до Батьківщини; турботу про спільне благо, яке стає дійсністю, коли ми разом;

- розвивати в учнів толерантне ставлення один до одного, творчу ініціативу та пізнавальну діяльність;

Акція проходила в школах, гімназії № 2 та позашкільному закладі району в два етапи:

І етап - в навчальних закладах р-ну і ІІ етап – підсумковий районний.

До штабу по проведенню Благодійної акції «Ялинка доброти», що при координаційній Раді старшокласників, надали вітальні Новорічно-різдвяні листівки та сувеніри для воїнів АТО: гуртківці гуртків декоративно-прикладної творчості Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва, учні та гуртківці Радомської ЗОШ І-ІІІ ст., учні Іванівської, Костобобрівської, Машівської ЗОШ І-ІІІ ст., Жовтневої і Хотіївської ЗОШ І-ІІ ст., Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та № 3, Семенівської гімназії № 2 і Семенівської ЗОШ І-ІІ ст. № 5.

Хочеться відмітити старанність, творчість і доброту у ході створення листівок і сувенірів для захисників Вітчизни гуртківців гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Будинку творчості дітей та юнацтва та їх педагогів (Криштопу Т.В., Селюкову О.В., Малоїд Т.М., Бардакову А.М.(керівника гуртка на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст..), учнів Іванівської, Костобобрівської, Радомської ЗОШ І-ІІІ ст., та учнів Семенівської ЗОШ І-ІІ ст. № 5 (керівники Піддубна В.І. та Артюх Н.В.).

На підсумковий етап до штабу надійшли і виручені кошти від проведених благодійних акцій-продажу новорічних ялинок і композицій в навчальних закладах району (Машівської, Іванівської, Радомської, Костобобрівської, Погорільської, Жадівської ЗОШ І-ІІІ ст., Чорнорізької, Хотіївської ЗОШ І-ІІ ст., Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Семенівської гімназії № 2, Семенівської ЗОШ І-ІІ ст. № 5 та Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва). Загальна сума виручених коштів складає

5 тис.228 грн., яка згідно положення благодійної акції та за рішенням координаційної Ради старшокласників Семенівщини піде на придбання необхідних речей для воїнів АТО Семенівщини.

Координаційна Рада старшокласників Семенівщини на чолі з її координатором Насалевець К.І. висловлюють велику подяку учнівським органам самоврядування шкіл району, учням, батькам, педагогічним колективам, які приймали участь у районній Благодійні акції «Ялинка доброти». Міцного здоров’я Всім, Миру, благополуччя і Божої благодаті!

Нехай Новий 2016 рік несе нам Мир та спокій, любов та доброту, взаєморозуміння та взаємоповагу.

/Files/images/af/100_6418.jpg /Files/images/af/100_6410.jpg

/Files/images/af/100_6383.jpg /Files/images/af/100_6384.jpg

/Files/images/af/100_6407.jpg /Files/images/af/100_6385.jpg

/Files/images/af/100_6387.jpg /Files/images/af/100_6388.jpg

/Files/images/af/100_6389.jpg /Files/images/btdyu/100_6413.jpg

/Files/images/af/100_6419.jpg /Files/images/af/100_6422.jpg

/Files/images/7PDgqQcPShk.jpg /Files/images/af/100_6396.jpg

/Files/images/af/100_6397.jpg /Files/images/btdyu/100_6406.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.