«КВІТИ - ОКРАСА НАШОГО ЖИТТЯ»

Квіти, квіти… Чарівні квіти,
Кольорові, великі й малі…
Ви умієте душу зігріти,
Бо й самі ви — душа землі.
Надія Красоткіна

23 листопада 2018 р. цікаво та весело пройшло відкрите заняття «Квіти-окраса нашого життя» у гуртку «Юні квітникарі» (керівник Михайленко Любов Василівна).

На занятті, яке проходило в ігровій формі, діти занурилися у світ квітів. Активність спостерігалася у всіх без винятку гуртківців, тримаючи високо руку кожен хотів дати відповідь на запитання педагога. Діти дружно відповідали на питання вікторини, відгадували загадки, змагалися в літературному конкурсі, розповідали легенди. Заняття пройшло у дружній невимушеній атмосфері.

Вихованці гуртка як завжди показали високий рівень підготовки, відповідальність, уважність, творчу ініціативу та готовність і далі впевнено рухатись шляхом знань.

Любов Василівна продемонструвала високий професійний рівень всім присутнім педагогам, а вони їй побажали творчого натхнення та подальшого розвитку.

Також, хочеться відмітити, що за підсумками участі педагогічних працівників в обласному (відбірковому) етапі Всеукраїнського конкурсу програм, науково-методичних матеріалів та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти у 2018 році Михайленко Любов Василівна, керівник гуртка-методист закладу здобула перемогу за роботу «Ліки від природи». Розробка містить інформаційні матеріали про лікарські рослини.


Галерея "«КВІТИ - ОКРАСА НАШОГО ЖИТТЯ»"

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.