«ЗВІТНЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ СЕМЕНІВЩИНИ З АРОМАТОМ КАВИ»

17 травня 2019 року у залі Центру дитячої та юнацької творчості зранку панувала затишна атмосфера, у повітрі відчувався аромат кави - все налаштовувало на позитивний лад.

Найактивніші представники із закладів освіти Семенівщини об’єдналися, щоб проаналізувати роботу учнівського самоврядування за навчальний рік.

В роботі звітного засідання «Бути лідером – брати на себе відповідальність» взяли участь міський голова Деденко Сергій Іванович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Кресс Олена Вікторівна та методист відділу освіти, молоді та спорту Курпас Іван Іванович.

Підсумки роботи ради старшокласників Семенівщини у 2018-2019 навчальному році представила голова ради Бурковець Аліна. У своєму виступі вона акцентувала увагу на патріотичній, благодійницькій та волонтерській роботі старшокласників.

Свої звіти про роботу лідери закладів освіти представили у формі фотозвітів під назвою "# Добро_челендж ."

На занятті домінували індивідуальні і групові форми роботи. Лідери працювали творчо і тому досягли певних результатів. Старшокласники були дуже активними, особливо під час вправи «Розвіювання міфів», де вони вступали в дискусію з Сергієм Івановичем.

Спілкування з міським головою та начальником відділу освіти, молоді та спорту виявилося цікавим і переросло у дружню бесіду.

Після заходу смакували запашною кавою та смаколиками. Дякуємо гостям, що знайшли час і завітали на наше засідання, за приємні сюрпризи.

Було пізнавально, весело, цікаво, яскраво, кавово!


Галерея "«ЗВІТНЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ СЕМЕНІВЩИНИ З АРОМАТОМ КАВИ»"

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.