«ЛІДЕРИ НОВОГО ЧАСУ»

У малому залі Семенівської районної ради 24 січня 2020 року зібралися лідери з активною громадянською позицією, які прагнуть розширити свій кругозір, уявлення про навколишній світ, які бажають отримати нові знання та навички, розкрити та реалізувати власні таланти й здібності, поділитися набутим особистим досвідом. Зустріч відбулася разом з педагогами-організаторами та відповідальними за виховну роботу в закладах освіти.

Захід розпочався з урочистої частини. Секретар міської ради Желтобрюх О.І. нагородив грамотами Семенівської міської ради юних хортингістів, які стали переможцями Чемпіонату Європи у м. Даугавпілс республіки Латвія, а також головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Кистерний О.В. вручив дипломи переможцям конкурсу «Лідер року» та конкурсу на створення назви, емблеми та гасла Ради старшокласників Семенівщини.

Після відзначення призерів для присутніх була проведена ділова гра «Лідери нового часу». Під час виконання вправ учасники розглянули суть поняття лідерства та його ключові елементи, намалювали лідера ХХІ століття, виявили шляхи, які ведуть до формування лідерських якостей, розповіли про зірок та казкових персонажів, у яких беруть лідерські якості.

Наша молодь – агенти змін! Саме вони – амбітні, цілеспрямовані, інтелектуальні, креативні, комунікабельні, кооперативні, критично мислячі, ризикові та рішучі. У них ми віримо! За ними – майбутнє! Тому саме зі шкільними лідерами наприкінці зустрічі було обговорено питання перспективи розвитку молодіжної політики в Семенівській громаді. «Молодь громади зовсім неактивна» та «молодь тікає з громади» - це дві найпоширеніші тези, які часто озвучують жителі Семенівщини. Для кращого розуміння «Що таке молодіжна політика?» шкільні парламентарі, працюючи в групах, намагалися відповісти на основні питання, пов’язані з активізацією молоді у Семенівській громаді. У ході обговорення знайшли рішення, які в майбутньому молодіжна організація буде намагатися втілювати в життя.


Галерея "«ЛІДЕРИ НОВОГО ЧАСУ»"

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.