Повернутися до звичайного режиму

«МЕТОДИЧНИЙ ДАЙДЖЕСТ»

Самоосвіта – це безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення педагога.

Сьогоднішня модель педагогічного працівника передбачає готовність до застосування нових освітніх ідей, здатність постійно навчатися, бути в постійному творчому пошуку.

А хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного педагога.

06.02.2020 року методичний дайджест об’єднав педагогів зацікавлених темою «Самоосвіта і підвищення кваліфікації педагога: інструменти та підходи» в Центрі дитячої та юнацької творчості

Присутні розглянули питання самоосвіти педагога як шлях встановлення педагогічної майстерності, сходинки до професіоналізму. Обговорили особливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників України відповідно до порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (постанова КМ України від 21.08.2019 №800).

Методист закладу Криштопа Т.В. наголосила на тому, що прагнення до самовдосконалення, самоосвіта є важливими чинниками професійного зростання керівника гуртка, оскільки забезпечують розширення його творчих можливостей, пізнавальних інтересів та формують творчу індивідуальність.

Засідання методичного об’єднання пройшло в теплій та жвавій атмосфері натхнення і співпраці.


Галерея "«МЕТОДИЧНИЙ ДАЙДЖЕСТ»"

Кiлькiсть переглядiв: 323

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.