"ТАЛАНОВИТІ ВИХОВАНЦІ"

Вже традиційно Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва у березні-квітні проводить обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Наші вихованці є активними учасниками цієї виставки. У цьому році вони також проявили свою творчість та фантазію і стали переможцями у різних номінаціях.

У номінації «В’язання спицями, гачком» Дар’я Асмаковська, вихованка гуртка «В’язання гачком» (керівник Ольга Селюкова) посіла ІІІ місце.

У номінації «Художня вишивка» Анастасія Помозок, вихованка гуртка «Народні ремесла України» (керівник Ольга Селюкова) здобула І місце.

У номінації «Народна лялька» Вероніка Шулік, вихованка гуртка «Народні ремесла України» (керівник Ольга Селюкова) посіла ІІІ місце.

У номінації «М’яка іграшка» Ангеліна Мелещеніна, вихованка гуртка «Умілі ручки» (керівник Ольга Величенко) здобула І місце.

У номінації «Паперова пластика та оригамі» Вероніка Бєлік, вихованка гуртка «Оригамі» (керівник Тетяна Криштопа) посіла І місце.

У номінації «Графіка» Евеліна Мирошник, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Олена Швед) здобула ІІІ місце.

Дякуємо вихованцям за активну участь, бажаємо подальших успіхів та нових перемог.

Галерея ""ТАЛАНОВИТІ ВИХОВАНЦІ""

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.