ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЗЛЬОТУ УЧНІВСЬКИХ ЛІСНИЦТВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ І ПОЗАШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

З метою активізації учас ті учнівської молоді в природоохоронній та дослідницько-експериментальній роботі в галузі лісового господарства, збереженні біологічного різноманіття лісових екосистем Чернігівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з Управлінням освіти і науки Чернігівськ ої облдержадміністрації, комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

В обласному етапі зльоту брали участь і учнівське лісництво гуртка «Юні лісівники-дендрологи» Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва, що працює на базі Погорільської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник гуртка Кудін Т.І.).

Відповідно до рішення журі обласного етапу зльоту вихованці гуртка «Юні лісівники-дендрологи» вибороли І місце.

З 24 по 27 червня 2014 року наші переможці будуть представляти Чернігівську область на УІІІ Всеукраїнському зльоті команд учнівських лісництв, який буде проходити в м. Луцьку, Волинської області.

Побажаємо ж нашій команді успіхів та перемог!/Files/images/DSC_0031.JPG /Files/images/DSC_0011.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.