ЧАРИ КРАСИ РУКОТВОРНОЇ

Упродовж навчального 2013-2014 року вихованці гуртків декоративно-прикладного напряму Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва не тільки здобували знання, а й вчилися творити прекрасне власними руками.

І як результат роботи за рік - проведена Галерея дитячої творчості, а її гасло – «Чари краси рукотворної».

Учасники заходу - вихованці гуртків декоративно-прикладної творчості, які протягом навчального року займали призові місця не тільки на рівні району, а й на обласному рівні – це: Ірина Коваленко, Владислава Пархоменко (гурток «М′яка іграшка»), Ангеліна Домишлінець, Катерина Буйненок, Анастасія Зборщик, Анна Солодовник (гурток «В′язання»), Катерина Скринник, Валерія Єрмоленко (гурток «Моделювання, конструювання та пошиття одягу»), Ярослава Масалико із гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» та Дарина Прилипко із гуртка «Заповідними стежками рідного краю», що на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст., Оксана Мовчан (гурток «Народна творчість»), який працює на базі Чорнорізької ЗОШ І-ІІ ст. та Іван Марущенко із гуртка «Чарівний папір». Їх роботи, створені власними руками, а це: шиті та в’язні іграшки, цікаві сувеніри із бісеру, стрічок та ниток, вишивки в техніці хрестиком, роботи з тканини, паперу - вони яскраві, мальовничі, ніби наповнені теплом, сердечністю, доброзичливістю, демонструють своєрідність дитячої творчості, любов до мистецтва, вміння бачити прекрасне в житті та передавати його в своїй творчості.

Наставники учасників Галереї дитячої творчості: Ольга Володимирівна Величенко, Тетяна Володимирівна Криштопа, Тетяна Миколаївна Малоїд, Антоніна Федорівна Євтушенко, Антоніна Миколаївна Бардакова, Лариса Анатоліївна Мисник – це справжні майстри мистецької справи. Свої знання та вміння вони намагаються передати вихованцям.

Почесними гостями заходу були народні умільці Семенівщини: Шабалін Людмила Володимирівна, Єрмоленко Ніна Дмитрівна та Дудко Раїса Григорівна.

Юні та народні умільці, в ході програми заходу, мали можливість презентувати для присутніх свята результат своєї творчості, який відрізняється неповторністю, оригінальністю, невичерпною фантазією.

У ході подорожі «Галереєю дитячої творчості» вихованці Ярослава Масалико, Дарія Прилипко та Ваня Марущенко провели майстер-клас по виготовленню журавлика Миру та Чарівної квіточки.

У підсумок заходу, до учасників чудової країни Творчості, звернулися головний спеціаліст відділу освіти Олена Вікторівна Крес, голова районної організації Спілки жінок Семенівщини Раїса Іванівна Бондаренко, директор Будинку творчості дітей та юнацтва Володимир Іванович Ткаченко, які зробили висновок, що лише із залученням вихованців до багатющого досвіду людства, накопиченого в мистецтвах , можна виховати високоморальну, творчу, різносторонньо розвинену сучасну людину.

Юні умільці за свою старанність, творчість та досягнуті результати заслужили на заохочення. Тому завдяки фінансовій підтримці людей, які не байдужі до дитячої творчості і які в тій чи іншій мірі причетні до навчання та виховання підростаючого покоління Крес Олени Вікторівни, Бондаренко Раїси Іванівни, Подгорної Наталії Григорівни, Самойленко Олени Іванівни, Чайки Олени Миколаївни, Ткаченко Володимира Івановича, Насалевець Катерини Іванівни, Цирулік Людмили В′ячеславівни юні майстри отримали іменні пам’ятні подаруночки.

К.Насалевець

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.