Олімпійський урок

Заняття людини спортом має надзвичайно давнє коріння. Сліди фізичної культури та спорту були виявлені в ранніх державах ІУ – ІІІ тисячоліття до нашої ери. Найвищого розвитку фізична культура і спорт досягли в Стародавній Греції, де відбулися перші Олімпійські ігри. Історія спорту дуже багата на цікаві і гарні події. Люди ще в далекі часи змагалися в різних видах спорту. Спорт завжди був для людства корисним заняттям, що сприяло фізичному і психічному здоров’ю.

В рамках проведення Всеукраїнського олімпійського тижня і олімпійського уроку у всіх навчальних закладах району з 9 вересня 2014 року розпочалося проведення виховних заходів, змагань, конкурсів на олімпійську тематику.

З метою відзначення Дня фізичної культури і спорту 12 вересня 2014 року на міському стадіоні для учнів шкіл міста було проведено відкритий Олімпійський урок.

Організаторами заходу стали відділ освіти, сектор молоді та спорту районної державної адміністрації і районний Будинок творчості дітей та юнацтва. Основна ідея проведення олімпійського уроку ознайомлення молоді зі олімпійськими видами спорту, привернути увагу молоді до активних занять фізичною культурою, спортом та сформувати навички здорового способу життя.

Серед учасників змагань були проведені: вікторина, естафета з бігу, змагання зі стрибків у довжину з місця, підтягування на перекладені та піднімання тулуба з положення лежачі.

Переможцями змагань в рамках олімпійського уроку стала команда учнів Семенівської ЗОШ І-ІІ ст. № 5, друге місце зайняла команда Семенівської гімназії № 2 та третє здобула команда Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

/Files/images/689789.jpg /Files/images/278567858.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.