Вітаємо переможців Всеукраїнської акції

Всеукраїнська акція школярів та учнівської молоді «Ліси для нащадків» проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Державним агентством лісових ресурсів України з вересня 2003 року.

У 2014 році Всеукраїнська акція «Ліси для нащадків» проходила з метою формування екологічної та економічної культури підростаючого покоління, залучення до активної природоохоронної діяльності.

Перший етап відповідної акції був обласний, де вихованці учнівського лісництва Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва (Погорільська ЗОШ І-ІІІ ст.), стали переможцями. Їх робота була відправлена на Всеукраїнський конкурс.

За підсумками журі фінального конкурсу, визначені переможці Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків». Серед них і: Бородуля Михайло, Бик Денис, Василенко Арсен, Гучок Марина, Дорошенко Марина – вихованці учнівського лісництва «Паросток життя» нашого закладу (керівник учнівського лісництва Кудіна Тетяна Іванівна).

Переможці будуть нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за відтворення лісових ресурсів, допомогу в посадці лісу, збір лікарської сировини.

Також, вихованці учнівського лісництва «Паросток життя», будуть нагороджені грамотою НЕНЦ Міністерства освіти і науки України за оволодіння сучасними технологіями вирощування лісових культур та пропаганду екологічних знань.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ! УСПІХІВ І ТВОРЧИХ ДОСЯГНЕНЬ У 2015 РОЦІ.

К. Насалевець – методист БТДта

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.