ЮНІ ПЕРЕМОЖЦІ

У 2014 році обласним комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено обласний етап Всеукраїнського заочного огляду-конкурсу внутрішнього і зовнішнього озеленення навчальних закладів «Галерея кімнатних рослин».

Заочний огляд-конкурс проводився з метою залучення дітей і підлітків до роботи щодо озеленення та благоустрою території шкіл, покращення внутрішнього і зовнішнього озеленення освітніх закладів області, формування екологічної культури, творчої і просвітницької діяльності учнів.

На конкурс були подані роботи і від учнівських колективів нашого району, а саме:

  • Хотіївської ЗОШ І-ІІ ст. (керівник Сенько І.А.), які рішенням журі визнані переможцями обласного етапу конкурсу і будуть нагороджені Дипломом Управління освіти Чернігівської облдержадміністрації за проведену роботу щодо покращення внутрішнього і зовнішнього озеленення загальноосвітніх і позашкільних закладів.
  • Вихованців гуртка « Заповідними стежками рідного краю» Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва, що на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Євтушенко А.Ф.), які визнані активними учасниками заочного конкурсу та будуть нагороджені Дипломом комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ З ПЕРЕМОГАМИ! УСПІХІВ ТА ДОСЯГНЕНЬ У 2015 РОЦІ!

"Галерея кімнатних рослин" Хотіївської ЗОШ І-ІІ ст.

/Files/images/galereya/100_8999.JPG /Files/images/galereya/100_8960.JPG

/Files/images/galereya/100_8972.JPG /Files/images/galereya/100_8998.JPG

"Галерея кімнатних рослин" Радомської ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/galereya/квітки.jpg /Files/images/galereya/рослини.jpg

/Files/images/galereya/учениці.jpg /Files/images/galereya/учні.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.