ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ ЗАКЛАДУ

На засіданні методичної Ради закладу, яке відбулася 27 лютого 2015 року, були розглянуті наступні питання:

- Оцінку динаміки індивідуальних досягнень вихованців у процесі освоєння навчальної програми та аналіз Рівневого оцінювання знань вихованців, зробили керівники секцій: Ткаченко В.І. – директор закладу (керівник секції науково-технічної творчості), Насалевець К.І. – методист закладу (керівник секцій: художньо-естетичного напряму і декоративно-ужиткового мистецтва та еколого-натуралістичного і соціально-реабілітаційного напряму) та Баранов Б.А. – методист закладу з туристсько-краєзнавчої роботи (керівник туристсько-краєзнавчої та спортивної секції).

- В ході другого питання засідання, підведені підсумки участі вихованців закладу у районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, фестивалях, проектах і їх досягнення за І семестр 2014 року. Керівники секцій також зупинилися і на завданнях, які стоять перед керівниками гуртків та їх вихованцями у другому семестрі 2015 року.

- По третьому питанню виступила методист закладу (Голова методичної Ради) Насалевець К.І. Вона ознайомила членів Ради з планом вивчення передового педагогічного досвіду керівника гуртка «Заповідними стежками рідного краю» Семенівського Будинку творчості (на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст..) Євтушенко А.Ф. з проблеми: «Екологічна освіта і виховання та формування екологічної культури підростаючого покоління формами еколого-натуралістичної гурткової роботи».

/Files/images/metodrada/100_4501.jpg

- Про проведення творчих звітів педагогів, які атестуються, розповів директор Будинку творчості В.І.Ткаченко.

/Files/images/metodrada/100_4500.jpg

В УХВАЛІ методичної Ради були прийняті деякі зміни щодо ведення Карток Рівневого оцінювання знань вихованців та затверджений План вивчення передового педагогічного досвіду керівника гуртків закладу, що на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст. Євтушенко А.Ф.

Голова методичної Ради закладу Насалевець К.І.

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.