Змагання з шашок

09 січня 2014 року на базі Семенівського районного Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася першість з шашок серед працівників закладів освіти району.

Участь у змаганнях взяли 8 учасників з Костобобрівської, Машівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, № 3, Семенівської ЗОШ І-ІІ ступенів № 5 загальноосвітніх шкіл та Будинку творчості дітей та юнацтва. Відповідно до положення, змагання не розмежовувалися за віком чи статтю і проводились за коловою схемою.

Організаторами змагань виступили відділ освіти Семенівської РДА та Семенівська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України.

За результатами змагань шашкового турніру, за явної переваги, перемогу здобув Тихомиров Олексій Володимирович, керівник гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва. У напруженій боротьбі срібним призером став Маслов Юрій В’ячеславович, вчитель фізичного виховання Семенівської ЗОШ І-ІІ ст. № 5, а третє місце виборола Кекух Валентина Миколаївна, вчитель фізичного виховання Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1.

По завершенню змагань переможцям шашкового турніру були вручені грамоти, медалі та цінні подарунки.

Організатори змагань вітають переможців і бажають їм наснаги і віри в себе та висловлюють вдячність Петроченку Віктору Михайловичу, спеціалісту сектору у справах молоді та спорту, за надання допомоги у суддівстві змагань./Files/images/P1060277.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.