«НЕХАЙ ВОГОНЬ У СЕРЦЯХ ПАЛАЄ, А ПОЖЕЖ ХАЙ НЕ БУВАЄ»

У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей правилам пожежної безпеки вкрай важлива. Робота з вивчення правил пожежної безпеки проводиться для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека».

Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Вихованці гуртка «Позитив» (керівник Солодовнік О.В.) провели пізнавальний захід «Вогонь друг - вогонь ворог?» для учнів початкової ланки Семенівської гімназії №2 та вихованців Семенівського дитячого садочку «Сонечко» №6.

У ході заходу казкові герої нагадали усім присутнім правила пожежної безпеки, поведінки з вогнем та закликали бути обережними і цінувати своє життя. Присутні із захопленням сприймали виступ, брали участь у конкурсах, естафетах, флешмобах та іграх.

До заходу долучились працівники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини (м. Семенівка) Тетяна Барабаш, провідний інспектор УДСНС України у Чернігівській області, яка познайомила дітей із тонкощами професії рятувальника та закликала правильно діяти в різних екстремальних ситуаціях.

Усі присутні не лише отримали заряд позитивних емоцій, а й дізналися багато нового та цікавого. І глядачі й учасники отримали задоволення від спілкування.

Проведення таких заходів сприяють засвоєнню правил безпеки життя та навчання дітей основам пожежобезпечної поведінки.


Галерея "«НЕХАЙ ВОГОНЬ У СЕРЦЯХ ПАЛАЄ, А ПОЖЕЖ ХАЙ НЕ БУВАЄ»"

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.